Policie vyhlásila pátraní po patnáctileté dívce. Zmizela během vánočních svátků
Pohřešovaná dívka. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústecký, Karlovarský kraj - Mostečtí kriminalisté pátrají po pohřešované patnáctileté dívce, která odešela z místa pobytu 25. prosince a do dnešního dne o sobě nedala vědět.

 Pohřešovaná dívka byla naposledy viděna 25. prosince v místě pobytu v Hoře Svaté Kateřiny na Mostecku a do současné doby o sobě nedala vědět. Dle policie by se mohla pohybovat na Teplicku, možná v Ostrově nad Ohří.

"Jakékoliv informace k pohřešované dívce přijmou policisté na kterékoliv služebně Policie ČR nebo na telefonním čísle linky tísňového volání 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Ludmila Světláková. (Bude-li odkaz nefunkční, bylo pátrání odvoláno).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru