STALO SE: Opilec vtrhl do bytu bývalé a chtěl po ní radiátor. Odmítla mu ho dát, tak začal házet kameny do oken
Ilustrační foto
Litoměřice

Děčín - Policisté sdělili podezření z přečinu porušování domovní svobody 32letému muži, který v Děčíně násilím vnikl do bytu bývalé přítelkyně. Chtěl po ní elektrický radiátor, který prý kdysi pořídil, když mu ho odmítla vydat, vytrhl topné těleso za zásuvky a chtěl z bytu odnést, zabránil mu v tom ale kamarád oznamovatelky.

"Podezřelý pak z ulice začal házet kameny do oken bytu, chvilku poté ho zadržela policejní hlídka. Pokud se případ dostane k soudu, hrozí muži, který měl bezprostředně po činu přes 2,6 promile alkoholu v dechu, až tříletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru