STALO SE: Onanista se ukájel před lidmi na ulici, v chodbě paneláku se vrhnul na mladou ženu!
ilustrační foto
Litoměřice

Sokolovsko, Chomutovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinů krádeže, porušování domovní svobody a výtržnictví.

Obviněný muž měl nejdříve v první polovině listopadu letošního roku na Chomutovsku ve dvou případech před několika lidmi onanovat na veřejnosti.

Poté se přesunul na Sokolovsko. V pátek 19. listopadu měl nejdříve vniknout do zaparkovaného vozidla značky Dacia a odcizit z něj notebook. O několik hodin později měl vniknout do bytové jednotky v Sokolově, kde zrovna spala jednadvacetiletá žena. I přesto měl muž začít být prohledávat a nakonec z něj odcizit finanční hotovost a mobilní telefon. Když se žena probudila a začala křičet, tak měl muž z bytu okamžitě utéct.

V úterý 14. prosince měl na ulici v Sokolově potkat jinou jednadvacetiletou ženu, kterou neznal. Měl se za ní vydat, následovat jí až do panelového domu, kde společně s ní nastoupil do výtahu. Muž měl stát ve výtahu za ženou a po chvíli jí začít osahávat. Když se na něj žena otočila, tak měl muž přestat. Následně měl z kapsy vytáhnout holicí strojek, začít s ním máchat před ženou a řvát, že má v ruce nůž. Žena se ho měla zeptat, co to drží v ruce a po zastavení výtahu odejít. Muž se měl ale za ženou rozeběhnout, vrhnout se na ní a z kapsy jí vzít mobilní telefon. Poté z místa utekl.

"Policisté se případem začali okamžitě zabývat a ve čtvrtek 16. prosince sedmatřicetiletého muže v ranních hodinách zadrželi. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za krádeže či výtržnictví pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na deset let," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru