Pod Tyršovým mostem probíhá oprava skateparku, na starosti ji mají zkušení skejťáci
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Na 5,5 milionu korun vyjde město právě probíhající oprava skateparku pod Tyršovým mostem. Ukončena má být na jaře příštího roku. Práce probíhají již více než dva měsíce.

O zdárný průběh rekonstrukce a vysoký standard budoucí podoby parku se starají ti nejpovolanější. Stavbu provádí firma Mystic Constructions, jejíž pracovníci jsou aktivní skateboardisté. Takové jsou v republice pouze dvě, a to v Ostravě a Praze.

„Spolupráci s firmou si nemůžeme vynachválit. Je vidět, že vše, kromě letitých zkušeností a vysoké odbornosti, dělají i srdcem. Na výsledek se moc těšíme,“ sdělil Václav Blecha, investiční technik městského úřadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru