Zloděj si v obchodech zásadně strkal jídlo i elektroniku do kapes. Na šišky salámu už si vzal batoh
ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Policejní komisař sdělil obvinění 21letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se dopustil několika krádeží zejména v obchodech, kdy si do kapes a batohu schovával elektroniku nebo jídlo.

V jednom případě si na prodejní ploše do batohu uschoval pět šišek salámu a bez zaplacení prošel přes pokladny. Rovněž se dopustil krádeže jízdního kola z pozemku rodinného domu a krádeže venkovní kamery.

"Všechna tato jednání byla jako dílčí jednání kvalifikována jako přestupky, ale v tuto chvíli již nastal čas, kdy se způsobená škoda nasčítala a jednání pachatele lze kvalifikovat jako trestný čin Krádeže, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru