Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Litoměřice

Ústí nad Labem - Ve středu 10. listopadu krátce po půlnoci byl hlídkami městských strážníků proveden výjezd do centra města z důvodu přijatého telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie.

Oznamovatel operátorovi sdělil, že na hlavním vlakovém nádraží byli napadeni dva mladíci, kteří procházeli prostorem v Zanádraží, kde k nim přistoupili dva muži, z nichž jeden vytáhl z kapsy kalhot krátkou střelnou zbraň, kterou namířil napadenému mladíkovi na hlavu se slovy "chceš zastřelit?" Napadeným mladíkům, kteří byli z celé situace v šoku, se nakonec podařilo z místa utéct a neprodleně oznámit na tísňovou linku městské policie, co se jim přihodilo.

Hlídky strážníků zjistily od dotyčných popis osob a možný směr, kudy dvojice mužů z místa odešla. Strážníkům se podařilo oba muže po chvilce vypátrat a zadržet na benzínové čerpací stanici pod Mariánskou skálou. U jednoho z mužů byla při bezpečnostní prohlídce strážníky nalezena krátká střelná zbraň.​ Na místo byla poté přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření, pro podezření ze spáchání trestného činu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru