Poznáte tohoto muže? V Lovosicích měl obtěžovat nezletilou dívku!
Identikit sestavený poškozenou dívkou. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Lovosice - Litoměřičtí kriminalisté pátrají po neznámém muži, který minulou středu 27. října kolem půl šesté večer v Lovosicích obtěžoval nezletilou dívku. K celé události došlo pod železničním podchodem vedoucím ke garážím v ulici Wolkerova.

Muž dívku pravděpodobně nějakou dobu sledoval. Využil momentu pod železničním podchodem a uchopil jí za ruku. Dívka zakřičela, muži se vysmekla a utekla. Policistům vypověděla, že kousek opodál stála skupinka mladých lidí.

V tuto chvíli kriminalisté společně s lovosickými policisty na případu pracují a pátrají po tomto muži, jehož identikit dívka složila. Zároveň žádáme případně skupinku mladých lidí, kteří byli v blízkosti incidentu, zda si tohoto muže nebo něčeho podezřelého nevšimli.

POPIS MUŽE:

Jednalo se o muže bílé pleti, ve věku mezi 35-40 let, vysoký 165-170 cm, robustnější postavy (dle výpovědi dívky oplácaný), velmi krátké černé vlasy, tmavé hnědé oči a zarostlou bradku. Oblečen byl v černé mikině s malým žlutým nápisem na levé straně (jako firemní logo). Tmavé tepláky a boty. Mluvil česky bez přízvuku.

"V případě jakékoliv informace k tomuto muži se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru