Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí policisté šetří případ krádeže v prodejně se sportovním zbožím. Třicetiletá žena dne 4. září v odpoledních hodinách v prostoru prodejny odcizila dvě dámské bundy a jednu pánskou bundu.

Vzhledem k tomu, že si jejího chování všimli zaměstnanci prodejny a zalarmovali policii, tak byla tato žena i s odcizeným zbožím zadržena na Tyršově mostě. Policisté zboží zajistili a vrátili na prodejnu. Při vyhodnocování záznamů ovšem zjistili, že toto nebyla její první krádež. Dne 1.9. v té samé prodejně odcizila rovněž několik bund a bez zaplacení prošla přes pokladny.

"Žena tímto způsobem „nakoupila“ za 13 544 korun. Vzhledem k tomu, že to není její první počin a v minulosti byla již za obdobnou trestnou činnost odsouzena, tak jí v současné době hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru