STALO SE: Muž vyhrožoval, že vystřílí úřad! Nelíbilo se mu, že nedostane dávky
Ilustrační foto
Litoměřice

Teplice - Z přečinu nebezpečného vyhrožování byl obviněn 61letý recidivista, který je po propuštění z vězení teprve necelé dva měsíce na svobodě. V minulosti dvacetkrát trestaný muž je podezřelý, že ve středu ráno telefonicky vyhrožoval „vystřílením“ pracovnici teplického úřadu a to poté, co mu měla sdělit, že nemá nárok na žádné dávky hmotné nouze.

Vzhledem k pestré trestní minulosti muže, ve které hrály prim trestné činy násilného charakteru, bylo nutné brát výhrůžky vážně, proto policisté ihned po podezřelém začali intenzivně pátrat a už šest hodin po telefonátu byl zadržen.

"Přestože trestní zákoník stanoví za nebezpečné vyhrožování maximálně roční trest odnětí svobody, s ohledem na trestní minulost obviněného a další okolnosti případu zaslal vyšetřovatel státnímu zástupci návrh na podání podnětu k vzetí obviněného do vazby," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru