Policisté hledají svědky ranní nehody na dálnici D8, pomoci by mohl řidič kamionu
Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj - Policie žádá občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo ve středu 18. srpna 2021 kolem 6:55 hodin na dálnici D8 (km 56,4) ve směru ze SRN na Prahu v místě po projetí tunelů Radejčín - Prackovice.

Z dosud nezjištěné příčiny došlo k havárii osobního vozidla Mini Cooper, v důsledku nehody došlo ke zranění dvoučlenné osádky auta. V době nehody měla místem projíždět jízdní souprava složená z tahače a návěsu s plachtou.

"Policisté žádají řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a mohli by poskytnout jakékoliv poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy z tohoto úseku v době, kdy k nehodě došlo, aby kontaktovali Dálniční oddělení Řehlovice na telefonním čísle +420 974 423 257, nebo poznatky sdělili na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru