STALO SE: Mladíkovi se nelíbilo, jak s jeho bývalým autem jezdí nový majitel. Tak mu ho ukradl
Ilustrační foto
Litoměřice

Staré Křečany - Na problémy si zadělal 19letý mladík, kterého policisté obvinili z přečinu krádeže. Je podezřelý, že koncem února ve Starých Křečanech odcizil osobní vozidlo v hodnotě 130 tisíc korun.

Z vyšetřování vyplývá, že toto auto předtím vyměnil za jiné s poškozeným, k přepisu na nového majitele ale nedošlo, výměnu uskutečnili jen na základě ústní dohody. Podezřelému se údajně nelíbilo, jak nový majitel s autem jezdil, a tak se rozhodl, že si ho vezme zpět.

"Za pomoci druhého klíče, který poškozenému při výměně nepředal, se dostal do auta a odjel s ním pryč. Tím, že se zmocnil cizího majetku, se dopustil přečinu, za který mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru