STALO SE: Hladový muž měl už dost živoření, chystal se proto skočit z okna paneláku
ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litvínov - Zoufalá životní situace přiměla muže, aby se uchýlil do vybydleného domu v Janově v Třebušické ulici. Vyhrožoval tam sebevraždou.

Muž tři dny prý nic nejedl a je už tak zoufalý, že by raději skočil z okna, než takhle žít, uvedli k případu litvínovští městští policisté. Strážník si jej všiml ve chvíli, kdy se vykláněl z okna vybydleného domu.

Muž se svěřil, že šel před několika dny do nemocnice s bolestí ledvin, tam mu ale bylo sděleno, že je v pořádku. Totéž se dozvěděl od záchranářky, kterou přivolali strážníci.

Nakonec mu zajistili místo k přespání na ubytovně UNO a jeho případem se budou zabývat pracovnice sociálního odboru.

Lidé, kteří se ocitnou v těžké životní situaci, se mohou non-stop obracet například na Linku duševní tísně. Její číslo je 476 701 444.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru