STALO SE: Okradli mě, nahlásila pošťačka na policii. Při výslechu se pak pořádně zapotila
ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Ústí nad Labem - Ústeckým kriminalistům se podařil objasnit květnový případ přepadení a oloupení poštovní doručovatelky. K loupeži mělo dojít dne 18.5. v ulici Tolstého na Střekově, kdy pošťačce měl neznámý pachatel odcizit vyšší obnos peněz a z místa utéct.

Už od počátku se to kriminalistům nezdálo a pracovali i s verzí, že to může být vymyšlené. Po výslechu poškozené a shromáždění všech informací začali s mravenčí prací. Prohlédli hodiny kamerových záznamů, z nichž po vyhodnocení zjistili, že se po celou dobu v její blízkosti pohybuje její přítel. Podezření, že by s tím mohl mít něco společného se potvrdilo ve chvíli, kdy při kladených otázkách začala poškozená různě „kličkovat“.

"Kriminalisté již měli veškeré informace k totožnosti pachatele a mohli si pro něj dojít. Při jeho výslechu vyšlo najevo, že celou „akci“ zosnovala údajná poškozená. V současné době je 38letá žena trestně stíhána pro trestný čin Zpronevěry a 33letý muž pro účastenství. Obviněné hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru