Bratři převáželi v dodávce kromě nábytku i marihuanu a stovky tablet léků
Foto: Celní správa ČR
Litoměřice

Děčínsko - ​V uplynulých dnech zajistili ústečtí celníci při silniční kontrole zaměřené na pátrání po zboží uniklém celnímu dohledu větší množství marihuany a tablet léků.

Kolem 19. hodiny si mobilní hlídka celníků na komunikaci I/62 nedaleko Děčína vytipovala ke kontrole modrou dodávku zn. Fiat, české imatrikulace. Osádku vozidla tvořili dva muži ve věku 30 a 34 let. Na rutinní dotaz celníků, zda vezou nějaké zboží, odpověděli, že jen stěhovaný nábytek. Ten se skutečně v nákladovém prostoru nacházel. Když ale celníci zaměřili pozornost na kabinu vozidla, oba muži znervózněli.

0706dodavkakz1

Foto: Celní správa ČR

V modré igelitové tašce ležící na sedadle spolujezdce celníci objevili sáček obsahující téměř 65 gramů sušené látky rostlinného původu s typickým zápachem marihuany. Provedený test reagoval pozitivně na kanabis. Dále pak ještě nalezli v černém batohu sáček s 240 tabletami léku OxyContin.

0706dodavkakz3

Foto: Celní správa ČR

Celníci oba muže (bratry) i s nálezem drog předali, pro důvodné podezření ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, přivolané policejní hlídce k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru