Zloději se na Litoměřicku zaměřili na kola, během pár dnů jich zmizelo hned sedm
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Litoměřičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci z 27.-28.5. v ulici Na Bídnici odcizil ze zaparkovaného vozidla Škoda Rapid všechny čtyři hliníková kola. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 19 tisíc korun.

Roudničtí policisté také pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 30.-31.5. v ulici Horymírova vloupal do garáže vedle domu. "Z této garáže následně odcizil dámské jízdní kolo zn. Merida Juliet, dámské jízdní kolo zn. Author Stratos a pánské jízdní kolo zn. Superrior. Majiteli touto krádeží vznikla škoda kolem 26 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru