Policejní hlídky se zaměřily na rychlost, překročila ji více než polovina kontrolovaných!
Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - V pátek se policisté v Ústeckém kraji při dopravně bezpečnostní akci opět zaměřili na dodržování nejvyšší povolené rychlosti. Zkontrolovali 235 vozidel a zjistili celkem 149 dopravních přestupků.

Řidičům bylo za tyto přestupky uloženo 143 pokut ve výši 105 900 korun. Správním orgánům obcí bylo oznámeno 6 závažnějších přestupků.

"Překročení nejvyšší povolené rychlosti policisté řešili ve 129 případech. Nepoužití bezpečnostních pásů pokutovali policisté v 9 případech a zastavili 4 vozidla v nevyhovujícím technickém stavu. Policisté řešili také 1 případ držení telefonu nebo jiného hovorového nebo záznamového zařízení, 1 řidič usedl za volant bez řidičského oprávnění a přestupku se dopustil také 1 chodec. Žádný z řidičů neměl pozitivní test na alkohol nebo návykovou látku," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru