Letní koupaliště v pondělí otevře brány návštěvníkům! Co musíte mít s sebou?
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích v pondělí 31. května otevře brány návštěvníkům. Obnovení provozu je podmíněno vládními opatřeními.

Pro vstup na koupaliště je nutný negativní test či jiná prohlášení a dodržení stanovených hygienických opatření. Otevřít je možné při obsazení maximálně 50 % celkové kapacity venkovního prostoru koupaliště. Z vnitřních prostor bude možné používat šatny.

„Kapacita pro návštěvníky se sníží na polovinu, což v našem případě znamená omezení na 1550 osob. Těší nás ale, že v pondělí můžeme přivítat první návštěvníky. Věříme, že i při dodržení všech vládních nařízení připravíme příjemné prostředí k trávení volného času,“ uvedl vedoucí koupaliště Ladislav Beneš.

Návštěvník se musí dle nařízení vlády prokázat negativním PCR testem absolvovaným v posledních sedmi dnech nebo negativním antigenním testem absolvovaným v posledních 72 hodinách či potvrzením o prodělání onemocnění COVID-19 v posledních 180 dnech. Možností je také mít alespoň 22 dnů po první dávce vakcíny, přičemž mezi podáním první a druhé dávky nesmí uplynout více než 90 dnů a od druhé dávky více než 9 měsíců. U jednodávkové vakcíny musí od očkování uplynout alespoň 14 dní, ale ne více než 9 měsíců.

Vstupné na letní koupaliště ve srovnání s loňským rokem nepodražilo. Dospělý zaplatí 70 korun, děti do 15 let, studenti a důchodci 40 korun. Stolní tenis stojí 40 Kč, minigolf 30 korun. Nezmění se ani ceny kabinek, šaten, tobogánu a ostatních venkovních aktivit. Kompletní ceník k dispozici zde https://mszltm.cz/cenik-zarizeni/. Více informací na https://mszltm.cz/koupaliste/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru