Při nehodách v kraji zemřeli dva lidé. Řidič nepřežil náraz do dopravní značky
ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 220 dopravním nehodám a haváriím. Dva lidé byli usmrceni na Lounsku a Teplicku.

Těžce zraněni byli 3 lidé a lehké zranění utrpělo 29 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 11 689 000 korun.

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to ve 105 případech. Ve 24 případech byla příčinou nepřiměřená rychlost, ve 21 případě nedání přednosti v jízdě a ve 4 případech nesprávné předjíždění. Pod vlivem alkoholu bylo 11 účastníků dopravních nehod.

Tragická nehoda u Sulce

V úterý 18. května krátce po 19té hodině došlo na křižovatce silnic 1/7 a II/607 u obce Sulec na Lounsku k tragické dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla značky Škoda jedoucí ve směru od Prahy na Chomutov dostal podle dosavadních zjištění při průjezdu zatáčkou na mokré vozovce smyk, vyjel za okraj komunikace, kde narazil do dopravní značky a vozidlo se otočilo na střechu.

"Řidič utrpěl zranění, s nimiž byl letecky transportován do nemocnice, jeho spolujezdec bohužel na místě podlehl zraněním," uvedla polcejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru