Dopravní hřiště v Jiráskových sadech se otevřelo pro veřejnost
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V pátek 21. května Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích (DDM) otevírá pro veřejnost dopravní hřiště v Jiráskových sadech. Od počátku tohoto týdne se na dětské hřiště vrátili také žáci základních škol, kde byla ve venkovních prostorech obnovena dopravní výuka. Její zimní část proběhla online formou.

Rodiče s malými cyklisty mohou do areálu dopravního hřiště dorazit od pondělí do pátku od 15 do 18 hodin, v sobotu a neděli vždy od 10 do 12 hodin a odpoledne od 13 do 18 hodin. „Poplatky za vstup i půjčovné se nemění. Vstupné pro dítě i s doprovodem činí 20 korun, půjčovné kola stejně tak. Přilbu zapůjčíme za 10 korun, přičemž doporučujeme vlastní. K prodeji bude také drobné občerstvení,“ informovala ředitelka DDM Rozmarýn Zuzana Bendová.

Vstup na dopravní hřiště je podmíněn negativním antigenním testem na COVID-19. „Na našem webu nabízíme možnost stáhnout si čestné prohlášení, kde návštěvník dopravního hřiště tyto skutečnosti potvrdí nebo se prokáže potvrzením o negativním testu, provedeném očkování či proděláním nemoci COVID-19 v průběhu posledních 90 dní,“ upřesňuje ředitelka Zuzana Bendová. Potvrzení o testu nemusí dokládat děti do 6 let. Více informací na https://www.ddmrozmaryn.cz/, čestné prohlášení ke stažení zde https://www.ddmrozmaryn.cz/hlavni-udalosti/178-rozvolnovani-cinnosti.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru