Městská policie spustila nový projekt, malí cyklisté dostali reflexní vestičky
Foto: Městská policie Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Městská policie zahájila ve středu 19. května nový projekt, ve kterém se zaměří na bezpečnost na Labské stezce vedoucí přes město. První vlaštovičkou byli dva malí cyklisté, které strážníci vybavili reflexními vestičkami a poučili rodiče, že je povinnost mít při jízdě přilbu.

"V dalších dnech se budeme pravidelně snažit o kontroly na cyklostezce. Ve spolupráci se Zdravým městem Litoměřice, Policií ČR a Městskou policí Litoměřice dovybavíme a řádně poučíme co největší množství nejen cyklistů. Tímto projektem se budeme v roce 2021 snažit přispět k větší bezpečnosti ve městě Litoměřice," uvádí na svých stránkách Městská policie Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru