OBRAZEM: Na tomto místě se bude stavět nové parkoviště, mělo by ulevit Svojsíkově ulici
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Pětileté úsilí je úspěšně završeno. Městu Litoměřice se podařilo odkoupit od Správy železnic pozemek v Nerudově ulici (poblíž železničního přejezdu naproti školnímu hřišti Masarykovy základní školy).

„V plánu je postavit zde parkoviště, které by mělo sloužit zejména učitelům a studentům gymnázia a základní školy, zaměstnancům a klientům Centrální školní jídelny, a ulevit tak přetížené Svojsíkově ulici,“ informoval místostarosta Karel Krejza.

2604parkovistekz2

Zdroj: www.litomerice.cz

Pozemek o celkové rozloze 3937 m2 je řadu let v zuboženém stavu. První schválený záměr nákupu město zveřejnilo již v roce 2016. Po několikaletých urgencích se jej konečně podařilo odkoupit, a to za 1,9 milionu korun.

2604parkovistekz3

Zdroj: www.litomerice.cz

Přesná podoba parkoviště, počet parkovacích míst, kolik zde bude zeleně, kdy se začne s výstavbou apod. není v tuto chvíli jasné. „Ke slovu se nyní dostane městský architekt a následně projektant,“ uvedla vedoucí odboru územního rozvoje městského úřadu Venuše Brunclíková.

2604parkovistekz4

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru