Motorkář se při pádu vážně zranil, letěl pro něj vrtulník. Policisté pátrají po řidiči, který u něj zastavil a pomohl
Ilustrační foto
Litoměřice

Teplicko - Policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 31. března 2021 v 11:25 hodin na silnici č. III/25816 (Radovesická výsypka) ve směru na Kostomlaty pod Milešovkou u odbočky k obci Štěpánov.

Na komunikaci došlo k dopravní nehodě motocyklu Suzuki GSX, jehož řidič při pádu utrpěl těžké zranění a z místa byl letecky transportován vrtulníkem do nemocnice. Na místě dopravní nehody zastavil jako první neznámý řidič, který zraněnému motorkáři poskytl první pomoc a poté, co si zraněného převzali záchranáři, z místa dopravní nehody odjel. V zájmu řádného objasnění okolností nehody žádáme tohoto muže, aby se přihlásil na policii, informace k nehodě mohou podat i další svědci, kteří průběh viděli.

"Hledáme také svědky nehody, ke které mělo dojít v době od 18:00 hodin dne 2. dubna do 14:30 hodin dne 3. dubna 2021 v Teplicích, ul. Pod Školou u č. p. 242. Neznámý řidič měl na parkovišti poškodit pravý přední bok zaparkovaného vozidla Hyundai i30 a z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru