V Ústí vzniklo největší očkovací centrum v kraji, denně může pojmout až dva tisíce lidí
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Litoměřice

Ústí nad Labem - Velkokapacitní očkovací centrum vzniklo v budově bývalého rektorátu univerzity. Přípravu a požadavky koordinoval s představiteli kraje a Krajské zdravotní primátor Petr Nedvědický.

Budova bývalého rektorátu je již jako očkovací centrum plně funkční, všechny požadavky a podmínky provozovatele jsou splněny. Zajištěna je dostupnost, parkování a i bezproblémový bezbariérový přístup.

2603ulkz2

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Očkovací centrum se skládá ze dvou částí, kapacita pro každé očkovací místo je odhadována na tisíc lidí denně. „Poskytli jsme kraji vyhovující prostory v Hoření a nabídka na pomoc s organizací a zajištěním pořádku byla samozřejmostí. Zahájení provozu očkovacího centra záleží na dodávce očkovacích látek, vše ostatní je již připraveno,“ uvedl Petr Nedvědický.

2603ulkz3

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Město po dobu trvání očkování poskytne strážníky k zajištění plynulého provozu na parkovišti v areálu a zároveň budou další strážníci přítomni po celou dobu provozu očkovacích míst. Provedeno bude značení příjezdu k areálu, vyhrazena a označena budou parkovací místa pro invalidy. Pro personál centra bude vyhrazeno parkoviště u sportovního areálu včetně vybavení mobilními kamerami. Veřejnost bude o zahájení provozu očkovací centra s předstihem informována.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru