Velikonoce budou letos chudé, jedno potěšení nám ale vláda laskavě dovolila!
ilustrační foto: CC0
Litoměřice

ČR - Ministerstvo průmyslu a obchodu pro projednání s Ministerstvem zdravotnictví a zástupci obchodníků zveřejňuje informace k prodeji velikonočního zboží.

V maloobchodě je nyní možné s ohledem na Velikonoce prodávat výrobky a předměty, které s těmito svátky souvisí. Tedy potraviny, dekorace v rámci domácích potřeb a ostatních předmětů či pomlázku z proutí, respektive velikonoční rostliny běžně dostupné v květinářství.

Platí tedy:

Vláda ČR umožňuje maloobchodní prodej standardních velikonočních výrobků a předmětů. Tyto výrobky obvykle spadají do kategorie, potraviny, velikonoční dekorativní předměty do kategorie domácích potřeb a ostatní předměty, jako tradiční pomlázky, které jsou vyrobeny z proutí, spadají do kategorie rostlin, respsortiment, který je možné nabízet v květinářstvích (spadají do výjimek).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru