Mobilní rozhlas přichází s novinkou, nově reportuje i aktuální stav vývoje epidemie
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Aplikace Mobilní rozhlas, kterou město poskytuje v rámci zvýšení informovanosti obyvatel bezplatně, přichází s novinkou. Nyní mohou její uživatelé sledovat službu COVID Report, kde se dozví aktuální stav vývoje epidemie koronaviru přímo v jejich obci.

Díky této funkci zjistí, kolik přibylo nových případů, jaké místo obsadila obec v celostátním žebříčku týkajícím se míry nových případů a další statistiky spojené s COVID-19.

Mobilní rozhlas je aplikace, která uživatelům prostřednictvím SMS či e-mailu denně přináší důležité informace z Litoměřic. Tato chytrá a ucelená platforma pro přímou komunikaci s občany přináší výhody. Občan může z pohodlí domova sledovat krizové zpravodajství, dopravní uzavírky, výpadky energií, aktuality, pozvánky na akce, novinky z radnice a další. Mobilní rozhlas si můžete registrovat ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru