OD SOUSEDŮ: Muž měl za volantem vážné zdravotní potíže. Přes veškerou snahu zemřel
Foto: redakce
Litoměřice

Malšovice - Muž měl za volantem vážné zdravotní problémy a skončil se svým vozem mimo vozovku, kde narazil do zábradlí. K události došlo v úterý před devátou hodinou ranní.

Na místo okamžitě vyjeli profesionální hasiči z děčínské stanice, záchranáři, policisté a také k místu vzlétl vrtulník záchranářů z Ústí nad Labem. Muže se přes veškerou snahu nepodařilo zachránit.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k úterní události uvedl, že muž utrpěl akutní srdeční potíže a přes veškerou snahu o záchranu zemřel.

1603nehodabohyne

Mluvčí hasičů k nehodě uvedl, že jednotka ze stanice Děčín vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Malšovic - Staré Bohyně. Auto zůstalo na mostku nad potokem. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby a Zdravotnická záchranná služba.

1603nehodadckz3

Foto: HZS

Psali jsme zde:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/78055-aktualne-tragedie-u-malsovic-auto-narazilo-do-zabradli-mostku-nehoda-si-vyzadala-lidsky-zivot

Ke stejné události došlo i v pondělí v Křešicích u Boletic nad Labem, kde také muž dostal za jízdy vážné zdravotní potíže a se svým vozem skončil na železničním přejezdu. Rychlé jednání svědků zábranilo srážce s vlakem. Muže i s autem se podařilo rychle dostat mimo trať. I tady bohužel došlo k úmrtí. Muž, přes rychlou pomoc od svědků a následně i od záchranářů, zemřel.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/78049-decin-muz-mel-za-volantem-zdravotni-problemy-a-skoncil-s-autem-na-zeleznicnim-prejezdu-pres-veskerou-snahu-o-zachranu-zemrel

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru