Lidl staví novou prodejnu ve Štětí, takhle bude vypadat. Otevře se ještě letos?
Vizualizace prodejny ve Štětí. Foto: LIDL
Litoměřice

Štětí - Společnost Lidl zahájila 15. března stavbu nové prodejny ve Štětí. Prodejna o prodejní ploše přes 1100 m2 nabídne zákazníkům komfortní nakupování od začátku až do konce.

Současně zaujme moderním architektonickým pojetím a velkoryse pojatým vnitřním prostorem s dostatkem denního světla. Otevření nové prodejny v Ústeckém kraji je plánováno již na podzim tohoto roku.

Prodejna ve městě Štětí přinese zákazníkům velké úseky čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků. Součástí bude také pekárna, díky které návštěvníci v nabídce naleznou dostatek vždy čerstvého pečiva.

„Pro zákazníky bude k dispozici také prostorné parkoviště o kapacitě 103 parkovacích míst, které bude vybaveno místy o šířce 2,70 m, což je o 20 cm více než standardní parkovací stání. Vyčleněna tu budou i parkovací místa pro rodiny s dětmi,“ dodává mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler. V současnosti se počítá také s nabíjecí stanicí pro elektromobily. Samozřejmostí bude i Wi-Fi připojení zdarma či možnost zakoupení lahodné kávy z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl.

Výstavba nově budovy je spojena i s její ekologickou šetrností. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití ekologických chladicích technologií. K osvětlení interiéru prodejny i parkoviště bude využito úsporné LED osvětlení. Termín otevření nové prodejny je naplánován na podzim tohoto roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru