OD SOUSEDŮ: Řidič ujížděl policejní hlídce, v autě měl pervitin. Divoká jízda skončila nárazem do domu
Ilustrační foto: HZS ČR
Litoměřice

Děčínsko - Z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání byl obviněn 26letý muž, kterého před několika dny stavěla v Rumburku policejní hlídka.

"Muž nedbal výzev k zastavení vozidla a policistům ujížděl směrem na Dolní Podluží, kde narazil do domu. Sedl si za volant, i když má uložen roční zákaz řízení, navíc policisté ve vozidle našli dva sáčky s pervitinem. Nebylo to poprvé, kdy se muž dostal kvůli drogám do křížku se zákonem, proto vyšetřovatel zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru