Virus nezpomaluje, opět máme rekordní nárůst. Počet nakažených v kraji už překročil hranici čtrnácti tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Ve středu 10. března přibylo v Ústeckém kraji 1 494 nových případů koronaviru. Jde o nejvyšší nárůst nakažených za celou dobu pandemie. Informace na svých stránkách pravidelně zveřejňuje Ministerstvo zdravotnictví.

V Ústeckém kraji bylo k 10. březnu 14 023 nakažených lidí. 1 738 lidí s onemocněním covid-19 zemřelo. Nejhůře jsou na tom stále okresy Děčín, Litoměřice a Ústí nad Labem. Nejlepší situace je v rámci kraje na Lounsku.

V celém České republice přibylo za úterý 14 353 nakažených, v pondělí to bylo ještě o necelou tisícovku více. Nemoc aktuálně prodělává přes 164 tisíc lidí, 8 734 pacientů je hospitalizovaných, 22 624 lidí s onemocněním covid-19 zemřelo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru