Neviděli jste tuto nehodu? Policie hledá svědky střetu na křižovatce
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Rumburk - Policie žádá veřejnost o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo 7. března 2021 v 18:05 hodin na světelné čtyřramenné křižovatce ulic Třída 9. května (sil. II/266), Komenského a Jiříkovská (silnice II/263) v Rumburku.

Řidič osobního vozidla VW Golf jel po ul. Třída 9. května ve směru od městského úřadu přímo přes křižovatku k finančnímu úřadu. Druhý řidič osobního vozidla Škoda Rapid jel ve směru od kruhového objezdu u gymnázia po ul. Komenského přes křižovatku přímo ve směru na Jiříkov. V křižovatce došlo ke střetu vozidel (přední částí Škoda Rapid s pravou zadní částí VW Golf).

1003nehodadckz2

Foto: Policie ČR

"V zájmu řádného objasnění okolností nehody žádáme případné svědky, kteří průběh nehody viděli, aby kontaktovali policisty z Dopravního inspektorátu Děčín na telefon 974 432 574, mobilní telefon 602 660 497, případně na linku 158, za pomoc předem děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru