Padl rekord. V Ústeckém kraji zaznamenali nejvíce nových nákaz za jediný den
Výsledek antigenního testu. Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Denní přehled počtu osob s nově prokázaným onemocněním covid 19 dle hlášení krajských hygienických stanic a laboratoří neukazoval ještě nikdy tak vysoké číslo, jako v úterý 2. března.

Počet nově prokázaných nákaz překonal zatím rekordní hranici z 30. října, kdy se v kraji ukázala nemoc u 1360 osob. Včerejší číslo je ještě o sedm vyšší. A křivka má stále rostoucí tendenci, dá se tudíž předpokládat, že v příštích dnech bude nemocných ještě více přibývat.

V Ústeckém kraji je nyní 12 159 aktivních případů koronavirového onemocnění. Jde o pacienty, o kterých vědí hygienické stanice. Pod Krušnými horami bylo dosud prokázáno přes 85 tisíc případů, to je zhruba desetina populace kraje. Vyléčilo se 72 tisíc lidé. S nemocí covid je uváděno ministerstvem zdravotnictví 1573 úmrtí osob v Ústeckém kraji.

Nejvíce nemocných bylo dosud kumulativně na Děčínsku – 13486, nejméně na Lounsku – 8533.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru