OBRAZEM: Makedonec měl v autě poschovávané drogy, ukryl je dokonce i pod pizzu!
Foto: Celní správa ČR
Litoměřice

Děčín - V pondělí kolem 19. hodiny si mobilní hlídka celníků na ulici Teplická v obci Děčín vytipovala ke kontrole bílé vozidlo zn. Hyundai, české imatrikulace, které řídil 51letý muž. Když celníci ke kontrole vozidla nasadili služebního psa, řidič značně znervózněl. Služební pes označil řidiče a jeho osobní brašnu, která se nacházela na sedadle spolujezdce.

V brašně celníci nalezli větší obnos peněz, digitální váhu a igelitový zatahovací sáček s bílou krystalickou látkou o hmotnosti 8,1 gramů. Provedený test pozitivně reagoval na metamfetamin. V náprsní kapse označeného řidiče byly nalezeny další dva zatahovací sáčky. Jeden obsahoval 10,18 gramů metamfetaminu, druhý sáček obsahoval několik menších sáčků s celkem 5,8 gramy kokainu. To už začal být cizinec agresivní, a tak mu byla z důvodu zajištění bezpečnosti hlídky přiložena pouta.

1602pizzakz1

Foto: Celní správa ČR

Ani krabicí s voňavou pizzou, která se nacházela na středové opěrce mezi sedadly, se nenechal služební pes ošálit. Hlídka v krabici objevila další dva sáčky s téměř 10 gramy pervitinu, které byly ukryty pod pizzou.

1602pizzakz3

Foto: Celní správa ČR

Celníci Makedonce s téměř 35 gramy nalezených drog předali, pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, přivolané policejní hlídce k dalšímu šetření.

1602pizzakz4

Foto: Celní správa ČR

Ústečtí celníci jsou v odhalování drog při silničních kontrolách úspěšní. Na konci ledna v ústecké Opletalově ulici kontrolovali dodávkové vozidlo Ford Tranzit, RZ Karlovarského kraje, jehož osádku tvořili kromě řidiče tři spolujezdci. Celníci u nich objevili téměř 40 gramů metamfetaminu, tedy pervitinu a 3,25 gramů marihuany. Také tyto muže celníci předali na místě přivolané policejní hlídce k dalšímu šetření.

1602pizzakz5

Foto: Celní správa ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru