Roudnická nemocnice nabízí antigenní testování zdarma
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Podřipská nemocnice s poliklinikou s.r.o. nabízí antigenní testy na COVID-19. Zdarma je jednou za tři dny může absolvovat každý, kdo se elektronicky zaregistruje.

Víte, že se v Podřipské nemocnici s poliklinikou s.r.o. můžete nechat na COVID-19 otestovat nejen PCR testy pro samoplátce, ale i antigenními testy zdarma? Test Rapid Panbio Covid-19 Ag se provádí výtěrem z nosohltanu. Výsledek je k dispozici za cca 20 minut a zcela zdarma ho můžete absolvovat 1x za 3 dny.

Na webových stránkách SPADIA zvolíte správné místo a metodu vyšetření. Vyplníte také žádanku na daný termín a čas (úterý nebo čtvrtek od 14,00 do 16,00 hod.). Na odběrové místo (vrátnice u závory při vjezdu do areálu) se dostavíte s vytištěnou žádankou a občanským průkazem. Dostanete i potvrzení o výsledku.

O technice a průběhu testování budete poučeni na odběrovém místě. Počítejte s dobou zdržení do předání výsledků cca 30 minut. Dostavte se v roušce a udržujte 2m rozestupy. Dobře se oblékněte, na výsledek počkáte ve venkovních prostorech.

Pokud máte zájem o testování, je třeba se přihlásit ze stránek www.pnsp.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru