AKTUÁLNĚ: Dorazí sníh! Silničáři jsou v pohotovosti, očekávají se komplikace v dopravě i při chůzi
Ilustrační foto, zdroj: Technické služby města Chomutov
Litoměřice

Ústecký kraj - Výstraha meteorologů před novou pokrývkou mokrého a těžkého sněhu je platná od sobotních 10 hodin pro celý Ústecký kraj. Střediska zimní údržby jsou proto v pohotovosti k okamžitému nasazení techniky.

Do nedělního rána může napadnout místy 5 až 10 centimetrů sněhu. Dle meteorologů se očekávají komplikace při chůzi, v dopravě, zásobování a podobně. V případě mokrého sněhu dochází ke škodám na stromech a lesním porostu, drátech elektrických vedení a k výpadkům v energetice. Při cestování se doporučuje sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně. Nezapomenout na zimní výbavu, při cestách do hor i sněhové řetězy, nutné jsou zimní pneumatiky s dostatečnou výškou vzorku. Na horách dodržovat pokyny Horské služby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru