AKTUÁLNĚ: Sníh opět trápí řidiče, na silnicích přibývá jedna nehoda za druhou!
Ilustrační foto, zdroj: HZS ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Na většině území Ústeckého kraje od pátečního rána vydatně sněží. Počasí začíná komplikovat situaci na našich silnicích, ty se rychle plní nehodami.

Dvě nehody aktuálně hlásí dopravní servis policistů na Litoměřicku. Na křižovatce silnic 608 a 24044 v obci Straškov - Vodochody havarovala dvě osobní vozidla. Nehoda je bez zranění a úniku provozních kapalin, na místě zasahuje policie. Další nehoda je na silnici 261 u obce Hoštka, kde se střetla dvě nákladní auta. Provoz je řízen kyvadlově jedním jízdním pruhem, je nutno dbát pokynů policistů na místě.

Na silnici 7 u obce Spořice na Chomutovsku havaroval kamion s návěsem do svodidel. Na místě probíhá vyšetřování nehody. Komunikace je průjezdná za snížené rychlosti a se zvýšenou opatrností.

Na silnici 25124 u Údlic na Chomutovsku je kamion přes silnici. Překážka může bránit provozu v celé šířce vozovky nebo její části. Provoz je řízen kyvadlově jedním jízdním pruhem.

V ulici U Bílého sloupu v Litvínově na Mostecku, přímo před prodejnou Penny, se srazila dodávka s osobním autem. Nehoda je bez zranění osob.Další nehoda na Mostecku je hlášena v ulici Vrchlického v Lomu. Auto tam narazilo do plotu a skončilo v příkopu. Nehoda je bez zranění osob.

V ulici Čelakovského v obci Krásná Lípa na Děčínsku havarovala dvě osobní auta. Komunikace je průjezdná za snížené rychlosti a se zvýšenou opatrností.

V ulici Tržní náměstí v Teplicích u VZP havarovala tři osobní vozidla. Komunikace je průjezdná za snížené rychlosti a se zvýšenou opatrností.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru