Řidič srazil na kruhovém objezdu cyklistu. Viděl někdo nehodu v Lovosicích?
ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Litoměřičtí policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo dne 24.1.2021 v době kolem 10:50 hodin v obci Lovosice na kruhovém objezdu u restaurace Beseda.

Dosud neznámý řidič jel ze směru z ulice Osvoboditelů směrem ke kruhovému objezdu. Na tomto objezdu nerespektoval příkaz dopravní značky Dej přednost v jízdě a vjel na kruhový objezd, V tu chvíli po kruhovém objezdu projížděl cyklista, se kterým následně došlo ke střetu. Po střetu řidič vozidla zastavil a šel se podívat, co se cyklistovi stalo. Ten mu sdělil, že nic nechce a řidič odjel.

"Žádáme tohoto řidiče nebo případné svědky, kteří by mohli uvést informace vedoucí k ustanovení vozidla a jeho řidiče, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru