FOTO DNE: Kalamita na horských parkovištích! Z Čechů se stali běžkaři, když nemůžou na sjezdovky
Přeplněné parkoviště na Božím Daru. Foto: Policie ČR
Litoměřice

ČR - Češi vzali o víkendu hory útokem. Parkoviště horských středisek praskají ve švech, na mnoha místech musí dopravu usměrňovat policisté.

Problém hlásí policisté takřka ze všech koutů republiky. Návštěvníky horských oblastí se snaží upozorňovat na maximální dodržování hygienických opatření.

Například Policisté na Šumpersku v okolí Skřítku řešili od rána problémy s neukázněnými řidiči, kteří parkovali v místech, kde je to zakázáno, včetně chráněných krajinných oblastí. Velké množství lyžařů zase vyrazilo na běžkařské trasy v okolí Suchého vrchu na Orlickoústecku.

Nejinak je tomu i v oblíbené turistické destinaci Kuršných Hor - na Božím Daru. "Na Boží Dar najíždí větší počet návštěvníků a kapacita parkovišť začíná být plně obsazena. Na místě na situaci dohlíží policisté a spolupracují s obcí a s městskou policií. Dbejte prosím jejich pokynů a neparkujte na místech, která k tomu nejsou určená," apelují na návštěvníky policisté na Twitteru.

0901hory2

0901hory

Policisté se snaží upozorňovat návštěvníky horských oblastí na maximální dodržování hygienických opatření. 2x Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru