Žena (43) si vymyslela těhotenství, padělala i těhotenský průkaz. Proč to udělala?
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Koncem roku se podařilo ve výkonu trestu doručit usnesení o zahájení trestního stíhání 43leté ženě, která se aktivně podílela na padělání těhotenského průkazu o 10let mladší kolegyni.

"Ta v dubnu loňského roku předložila okresnímu soudu v Litoměřicích padělaný těhotenský průkaz, který potvrzoval její graviditu. Důvodem vymyšleného těhotenství byla žádost o odklad nástupu trestu pro různou trestnou činnost, za kterou byla odsouzena. Ani jedna trestu neunikla a ještě si vyslechnou rozsudek za trestný čin Padělání a vystavení nepravdivé lékařské zprávy, posudku a nálezu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru