Město chce předejít přetékajícím popelnicím, o svátcích proběhnou mimořádné svozy opadu
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice na svých oficiálních stránkách informuje, že o vánočních svátcích uspořádá mimořádné svozy separovaného odpadu.

„Papír mimořádně svezeme po celém městě v úterý 23. prosince, aby byly všechny tyto kontejnery na Štědrý den prázdné. Mimořádně svezeme i sklo a kovy, a to 24. a 31. prosince. Vzhledem k vládním protiepidemickým opatřením předpokládáme, že lidé budou v tyto dny doma a nárůst odpadu tak bude vyšší,“ sdělila Kristýna Slabochová, referentka správy odpadového hospodářství na Odboru životního prostředí Městského úřadu v Litoměřicích.

Pravidelné svozy směsného komunálního a separovaného odpadu budou jinak probíhat tak, jak jsou lidé zvyklí. U směsného komunálního odpadu nebude změna během vánočních svátků žádná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru