Zloděj si udělal díru ve zdi! Policisté ho načapali uvnitř chaty, hrozí mu osm let vězení
Ilustrační foto
Litoměřice

Vchynice - Lovosickým policistům se podařilo zadržet pachatele. V pondělí v dopoledních hodinách vyjížděla policejní hlídka ke vloupání do rekreační chaty v obci Vchynice. Při prohlídce objektu nalezli v cihlové zdi vytvořený otvor o velikosti 50x60 a zjistili, že i pachatel se stále v chatě nachází.

"Krátce na to byl ovšem zadržen a převezen do policejní cely. Jedná se o 35letého muže, který se v minulosti dopustil rovněž majetkové trestné činnosti. V současné době je podezřelý z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody a případ si převzali litoměřičtí kriminalisté. Vzhledem k tomu, že čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru