OBRAZEM: Otevření Kulturního domu Říp se blíží! Jak to tam teď vypadá?
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Všichni příznivci roudnického kulturního života netrpělivě čekají na znovuotevření rekonstruovaného Kulturního domu Říp. Po dokončení příprav ke kolaudaci ho navštívili zastupitelé a veřejnosti se otevře 24. října 2020. V předprodeji již nyní můžete získat vstupenky za zvýhodněné ceny.

Město Roudnice nad Labem již delší dobu postrádalo kulturní zařízení odpovídající jeho aktuálním potřebám. Na tento problém v uplynulých letech poukázal i průzkum veřejného mínění v rámci příprav strategického plánu. I proto vedení města Roudnice nad Labem přišlo se záměrem jeho rekonstrukce a zastupitelé se přiklonili k řešení, které nabídne moderní zázemí pro většinu kulturních aktivit. Nyní se dvouleté opravy chýlí ke svému konci.

1609kdrip2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Včerejší odpoledne roudničtí zastupitelé využili k další z návštěv objektu. Tentokrát však již po dokončení všech příprav potřebných k jeho kolaudaci. Bezpečnostní přilby z předchozích prohlídek tak nahradily roušky. Stále je však třeba budovu dovybavit a připravit pro první diváky. Veřejnosti se tak poprvé otevře v sobotu 24. října koncertem Tanečního orchestru ZUŠ Roudnice nad Labem. Zahajovací týden však nabídne zábavu opravdu pro každého.

1609kdrip3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„První týden se můžete těšit například na koncerty vážné i nevážné hudby, besedu i taneční večer. Velkou novinkou bude moderní 3D kino, které nabídne promítání pro děti i dospělé,“ informovala Beáta Krůpová, manažerka kulturních akcí Říp o.p.s.

1609kdrip4

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Předprodej zvýhodněných vstupenek na akce byl již zahájen. Program Kulturního domu Říp naleznete na portálu www.kulturaroudnice.cz/kdrip.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru