Koupaliště ukončilo letošní sezónu. Nejvíce návštěvníků přišlo ke konci srpna
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích k 15. září ukončilo letošní sezonu. Letošní denní maximum padlo v pátek 21. srpna, kdy si přišlo užít letní den 1 930 návštěvníků.

„V týdnu od 7. do 13. září i přes krásné počasí dorazilo do areálu pouhých 190 návštěvníků, rozhodli jsme se tedy pro ukončení sezony v plánovaném termínu. Během léta dorazilo na koupaliště zhruba 31 000 návštěvníků, za což jsem velmi rád. Sezona s ohledem na koronakrizi a nepřející počasí vypadala zpočátku velmi nejistě,“ zhodnotil končící sezonu vedoucí koupaliště Ladislav Beneš.

Rekordní návštěvnost byla v roce 2003, na koupaliště přišlo 75 000 lidí. Co se týče průměru, za posledních dvacet sezon je to 39 000 návštěvníků během léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru