V Mrázově a Dvořákově ulici probíhají opravy kanalizace, počítejte s omezením
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Řidiči v Litoměřicích si musejí v následujících měsících dávat pozor v ulici Mrázova a u ulice Dvořákova. Severočeská vodárenská společnost zde totiž provádí opravy.

„Podle smlouvy o dílo mají být obě stavby dokončeny nejpozději 31. března 2021. Aktuální harmonogram prací však počítá s tím, že bude hotovo ještě letos,“ sdělil Jiří Hladík z odboru kanceláře generálního ředitele Severočeské vodárenské společnosti (SVS).

V ulici Mrázova se nyní opravuje kanalizace z roku 1932, a to bezvýkopovou technologií. Nedojde tak k narušení nedávno opraveného povrchu silnice. V místě prací ovšem bude vždy stát vůz s technikou, který ovlivní plynulost silničního provozu, neboť vozovka bude zúžena. Řidiči by tedy měli v tomto místě dbát zvýšené opatrnosti.

V Dvořákově ulici pak prochází opravou nejen netěsná kanalizace z roku 1913, ale i dožilý vodovodní řad z roku 1935. Z těchto důvodů zde muselo dojít k úplnému uzavření celé ulice. SVS v letošním roce také dokončila opravy vodovodu a kanalizace v ulicích Nezvalova a Nerudova a do konce roku začne pracovat ještě v ulici Na Vinici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru