Informační centrum obhájilo vysokou kvalitu poskytovaných služeb
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Informační centrum města Litoměřice je držitelem značky Q, která návštěvníkům zaručuje kvalitu poskytovaných služeb v oblasti cestovního ruchu. Každým rokem držitelé značky obhajují certifikát českého systému kvality služeb.

Letošní proces recertifikace probíhal od května do srpna a zahrnoval dotazování klientů, managementu a šetření prostřednictvím Mystery Shoppingu. „Letos naše informační centrum opět obdrželo vynikající hodnocení kvality ve všech oblastech,“ uvedla marketingová manažerka Martina Vondráková.

Český systém kvality služeb je dobrovolný nástroj, který systematickým způsobem pomáhá ke zvyšování kvality služeb v organizacích cestovního ruchu a v navazujících službách. Vlastníkem systému je Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky, které na jeho realizaci spolupracuje s vybranými profesními asociacemi cestovního ruchu a další profesní a odbornou veřejností.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru