V Lovosicích U Kapličky začne na podzim přestavba křižovatky
Foto: ŘSD
Litoměřice

Lovosice - Chomutovská správa Ředitelství silnici a dálnic ČR plánuje v letošním roce přestavět úrovňovou křižovatku silnic I/15 a III/00817 v Lovosicích U Kapličky na křižovatku okružní. Pro stavbu jsou vydána všechna potřebná stavební povolení.

V současné době probíhá výběrové řízení na zhotovitele stavby. "Zahájení stavby předpokládáme na podzim roku 2020 s tím, že stavba musí být do konce roku dokončena tak, aby byla provozu schopna. Důvodem samotné realizace je řada
dopravních nehod, způsobených nerespektováním pravidel silničního provozu, po změně tvaru křižovatky na křižovatku okružní předpokládáme zvýšení bezpečnosti, jelikož by mělo dojít k žádoucímu zpomalení vozidel při zachování plynulosti dopravy," informovala Veronika Říhová z týmu komunikace ŘSD ČR Správy Chomutov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru