VIDEO: Neskutečný hazard! Řidič proletěl závory a ujížděl dál, potom havaroval
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dne 28.7.2020 v čase 20:10 hod. prováděla hlídka Městské policie Litoměřice v ulici Žitenická dohled nad bezpečností silničního provozu u železničního přejezdu. V čase, kdy byly spuštěny závory železničního přejezdu, byla dávána výstraha dvěma červenými střídavě přerušovanými světly a přerušovaným zvukem zvonku, tak železniční přejezd projelo osobní motorové vozidlo značky Kia.

Hlídka se vydala vozidlo pronásledovat a následně se jej pokusit zastavit podle §79/1/c bod 2. zák. č. 361/2000 Sb. Vozidlo ujíždělo směrem do ulice Na Valech, kde havarovalo. Při havárii vozidla bylo poškozeno dopravní značení, dopravní zrcadlo a silniční vegetace.

Řidič vozidla byl lehce zraněn. Na místo byla přivolána rychlá záchranná služba, hasičský záchranný sbor a policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření. Řidiče převezla záchranná služba na vyšetření do Městské nemocnice Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru