Dobrá zpráva pro cyklisty! Cyklobus bude nově zajíždět také do Lovosic
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Od soboty 27. června 2020 se k lince cyklobusu č. 550906, který spravuje Destinační agentura, připojí další dvě zastávky přímo v Lovosicích.

Aktuální trasa cyklobusu je: Roudnice nad Labem – Litoměřice – Velemín – Bílý Újezd – Kletečná, Roudnice nad Labem – Litoměřice – Mukařov. A nyní díky finančnímu příspěvku ve výši 10.000 Kč, který město Lovosice poskytnulo, se stávající linka cyklobusu č. 550906 rozšířila o dvě zastávky přímo v Lovosicích.

Jedná se o zastávky Lovosice, autobusové nádraží a Lovosice, centrum, aby cyklobus mohli aktivně využívat lovosičtí cyklisté, turisté a popřípadě návštěvníci města Lovosice. Linka bude jezdit pravidelně každý víkend a to do 6. září 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru