Město vyhlásilo nové dotace pro podnikatele. Kolik můžete získat?
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice vyhlásilo nové dotační programy pro podnikatele na termické panely pro solární ohřev vody a podzemní nádrže pro zachytávání dešťové vody. Jde o rozšíření dotačních programů města, které již platí pro fyzické osoby několik let. Program na svém jednání schválila v pondělí 25. května městská rada.

Maximální výše příspěvků je 40 000 korun na solární ohřev vody a 49 999 na podzemní nádrže na zachytávání dešťové vody. Celkem město na tyto dotace vyčlenilo 520 000 a milion korun. Vydávat se budou do vyčerpání financí. „V případě velkého zájmu můžeme požádat i o případné navýšení rozpočtu pro další dotace,“ sdělil Pavel Gryndler, vedoucí odboru životního prostředí na MěÚ Litoměřice.

Podnikatelé i občané mohou podat žádost vždy až potom, kdy budou mít vše zrealizováno. Následně proběhne kontrola, uzavření smlouvy a nakonec výplata dotace, která žadatelům pokryje 20-70 procent nákladů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru