Ve sportovní hale probíhají demontážní práce, z ochozů zmizely sedačky
Demontážní práce ve sportovní hale Chemik. Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - V úterý 2. června 2020 začali pracovníci Technických služeb města Lovosice společně se svěřenci sportovního klubu házené Lovci Lovosice v rámci rekonstrukce podhledu haly demontážní práce. Demontáž spočívala v odstranění 750 kusů kovových sedaček z ochozů haly a následnému odvozu pro jejich uskladnění.

Staveniště bylo předáno 4. června 2020 firmě SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o., která vyhrála ve výběrovém řízení. Rekonstrukce se týkají podhledu a veškerých zařízení, které jsou nad podhledem. Současný stav je nevyhovující a to jak z technologického, hygienického, estetického, ale hlavně bezpečnostního hlediska. Po demontáži podhledu dojde k revizi veškerých zařízení instalovaných nad ním, jedná se o elektrické rozvody, potrubí vzduchotechniky a její technologie. Dále se zkontroluje stav střešní konstrukce a jejích nosných prvků a kvality zateplení. Nově použité prvky a technologie byly navrženy s ohledem na současné platné normy s ohledem na kvalitu prostředí. Jedná se převážně o osvětlení haly, její akustiku a klimatizaci.

Součástí sportovního areálu je i otevřená plocha mezi halou a krytým plaveckým bazénem. Vzhledem k tomu, že se jedná o nezastřešený prostor je využití omezeno počasím a také kvalita povrchu odpovídá venkovním plochám. Nově je také do tohoto prostoru navržena nafukovací hala včetně technologie a položení nového víceúčelového sportovního povrchu. Díky této hale se podstatně zvýší kapacity pro trénink sportovců v Lovosicích. Vzhledem k tomu bude i navýšena kapacita šaten a hygienického zázemí. Cena díla je vyčíslena na cca 26 milionů korun včetně DPH, spoluúčast města Lovosice je 30% z ceny díla což je cca 7,8 milionů korun včetně DPH.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru