Na Česko se ženou další silné bouřky! Meteorologové znovu vydali výstrahu
Ilustrační foto
Litoměřice

ČR - Na Českou republiku se ženou další silné bouřky. Dnes, v neděli 14. června, se očekávají teploty většinou od 22 do 26 °C, bouřky ale budou intenzivnější než včera, napršet může v součtu i přes 80 mm.

Předpověď srážkových úhrnů v bouřkách je ale velmi nejistá a lokace intenzivních srážek se tak může ve výsledku trochu lišit. Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu až do pondělního rána. V Ústeckém a Karlovarském kraji je vysoký stupeň nebezpečí silných bouřek. Horší je však situace na Vysočině a jižní části Moravy, zde se opět očekávají silné bouřky doprovázené povodněmi. Více na stránkách Českého hydrometeorologického ústavu ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru